AANBIEDING: Hofftech 10w of 20w oplaadbare led-bouwlamp
Bij actiespullen:
Nog   

Hofftech 10w of 20w oplaadbare led-bouwlamp


Met een vermogen van 10 Watt produceert deze LED straler een zeer krachtige lichtbundel van helder licht (600 Lumen), maar als u echt een serieuze behoefte aan licht heeft, dan gaat u voor de uitvoering van 20 Watt, deze heeft namelijk een lichtopbrengst van wel 1200 Lumen!


Om u een idee te geven van hoe veel licht dit wel niet is; wanneer u in huis een gloeilamp van 60 Watt gaat vervangen voor een LED-lamp komt u uit bij een LED-lamp van 3 Watt. Verder is dit robuust vormgegeven, oplaadbare product erg handig in gebruik. Deze praktische en gebruiksvriendelijke LED straler werkt namelijk op een zeer krachtige ingebouwde Lithium-ion accu.


Voorzien van een krachtige Lithium-ion Accu
Deze LED straler van het merk Hofftech is snoerloos en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Zet hem neer, daar waar u wilt. Heeft u hem even in uw tuin nodig, dan haalt u hem gewoon even uit de garage. Dankzij de robuuste behuizing hoeft u ook niet bang te zijn dat een windvlaag schade toebrengt aan uw bouwlamp. Hij werkt gewoon daar waar u hem wilt gebruiken.




 18,
95