AANBIEDING: Hotel breeburg
Bij voordeeluitjes:
Nog   

Hotel breeburg


Hotel Breeburg is een romantisch en kleinschalig familiehotel in het centrum van het kunstenaarsdorp Bergen. In deze schitterende oude villa met stijlvolle kamers zult u zich direct thuis voelen. U rijdt in slechts enkele minuten naar het strand, de duinen en de zee waar u heerlijk kunt uitwaaien in de zilte Noordzeelucht. Dagje stad? Alkmaar en Amsterdam zijn vanaf het hotel erg gemakkelijk bereikbaar.

Dit sfeervolle en zeer huisdiervriendelijk hotel biedt diverse faciliteiten voor een comfortabel verblijf in Bergen. De dag begint u uiteraard met een royaal ontbijt. In het restaurant kunt u elke avond genieten van een diner. Sluit de avond af met een drankje in de lounge. Bij mooi weer is het buitenterras ook geopend. Verder beschikt het 3-sterrenhotel over een afgedekte en afgesloten fietsenstalling, oplaadpunt voor een e-bike, gratis WiFi, 24-uurs receptie en parkeervergunningen tegen een betaling van 7,50 euro per nacht. Huisdieren zijn tegen enkele kosten per dag van harte welkom.

Hotel Breeburg beschikt over 11 kamers. Deze zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, een televisie met dvd-speler, kluisje, radio, telefoon, draadloos internet en een eigen badkamer met douche en toilet. Er zijn familiekamers aanwezig.

€89,-
 59,
-